"Tre året-runt boenden i naturskönt läge mitt i Hälsingland"

Villa Solsidan

Villa Solsidan ligger i hjärtat av Hälsingland, ett landskap som bjuder in till en mängd upplevelser till dig som gäst.

Inom 5 km från villan hittar du riktig vildmark med storskog där björn och varg trivs, fina fiskesjöar och vidder med möjligheter att plocka bär och svamp.

Årets fyra årstider erbjuder möjligheter till olika upplevelser; våren förför med takdropp och solsken, sommaren charmar med ljus dygnet runt, hösten ger möjligheter till svamplockning i skogen och härlig luft och på vintern kan du såväl åka skidor som fiska vid isen eller ta en tur på skoter.

30 minuter från Villa Solsidan hittar du Järvsö, med Järvzoo som är öppet året runt. Hälsa på vargar, björnar och på zoo:t eller åk skidor i högklassiga Järvsöbacken.

Inom 50 minuters bildfärd finns en mängd olika besöksmål inom både kultur och äventyr. Åker du 50 minuter österut möter du havet i Söderhamn eller Hudiksvall. Vill du ta en heldagstur i bil åker du 1,5 timmar nordväst till Hamra Nationalpark. Turen till Hamra erbjuder dessutom en hel del möjligheter till trivsamma stopp under resans gång.

Vår idé är att det är humöret och fantasin som styr din upplevelse och det är därför vi vill erbjuda detta boende – för här och i vår omgivning finns fantastiska möjligheter att tillfredsställa denna vision. För att hjälpa dig som gäst hittar du här även länkar till våra samarbetspartners.

Välkommen till Villa Solsidan. I hjärtat av Hälsingland. Mitt i Sverige.