• +46 (0)70 398 51 59
  • info@villasolsidan.com

Boka boende

Villa solsidan, Torpet och Längan åretruntboende.

Alla husen ligger i byn Norränge. Mittemellan Järvsö och Bollnäs med samhället Arbrå på promenadavstånd.

Solsidan är ett nyrenoverat hus 8  bäddar i 3våningar med 8 bäddar, 3 Wc, 2 duschar, bastu, tv, wifi. Ligger i byn Norränge 6km söder om Orbaden. Villasolsidan.com

Priser: 1575kr/dygn, Sönd-torsd 5700kronor, Tors- Sönd 4400kronor och 9300kr/vecka    

Urstäd: Villa solsidan: 1600kr

Solsidan Torpet är ett litet nyrenoverat trivsamt hus med 4 bäddar. Ett fullt utrustat härligt kök och Mat/vardagsrum i ett, plus wc och dusch i markplanet med 2 st sovrum på övervåningen inkl tv och wifi. Tvättstuga och en extra dusch/wc finns att tillgå i källaren.

Priser: 1025kr/dygn, Sönd-torsd 3700kronor, Tors- Sönd 2850kronor och 5900kr/vecka    

Urstäd: Solsidan torpet: 1100kr

 

Solsidan Längan med 4 bäddar är en nybyggd lägenhet med fullt utrustat  kök som tillsammans med matrum o vardagsrum skapar hjärtat i boendet. 2 sovrum med vardera 2 bäddar och Dusch/wc som även innehåller tvättmaskin, Tv och wifi.

Priser: 1025kr/dygn, Sönd-torsd 3700kronor, Tors- Sönd 2850kronor och 5900kr/vecka    

Urstäd: Solsidan torpet: 1100kr

Boka boende Villa Solsidan online.

Villa Solsidan är öppen året runt och ligger i en lugn liten by mitt i Hälsingland och har plats för 8 personer. Villan ligger vackert inbäddad bland blånande berg och dalar med älven Ljusnan utanför dörren.

På entréplanet hittar ni hall, sovrum med 3 bäddar (dubbelsäng med överslaf), en toalett samt dusch. Här finns även husets hjärta – köket, med alla faciliteter som behövs för en trivsam stund kring det stora matbordet. Vardagsrum och matrum är öppet. I vardagsrummet finns soffa, fåtöljer och TV. 

På övervåningen finns tre sovrum, varav två med dubbelsäng och ett mindre rum med en enkelsäng. Övervåningen har en egen toalett. Här finns även arbetshörna med en skön fåtölj om någon vill koppla av med en bok. 

Bottenvåningen är byggd för avkoppling: här finns bastu, dusch, toalett och ett härligt rum för vila. Utanför och i direkt anslutning finns den stora altanen i ett trivsamt läge där kvällssolen gärna tittar in. På bottenvåningen finns även tvättstuga. 

I Arbrå där Villa Solsidan ligger, finns livsmedelsbutik, restauranger, hälsocentral med apotek samt tågstation där lokaltåg stannar, allt inom 15-20 minuters promenadavstånd. I Bollnäs, bygdens huvudort, finns shopping och restauranger, sjukhus, polis och större tågstation. 35 minuter till Järvsö och 40 min till Söderhamn. 

Stugvärden kontaktar er för nyckelutlämning. För frågor tel: 070-398 51 59 

Villa Solsidan erbjuder våra gäster möjlighet att hyra till: 
• Kanot 
• Kajak 
• Båt med 20 hk (4 pers)   

Välkommen!