"Tre året-runt boenden i naturskönt läge mitt i Hälsingland"

Är du redo för ett fiskeäventyr?

Boka en fiskeguide, eller hyr en av våra fyra båtar på egen hand. Möjligheterna är många, och så även för fisket. Välkommen till orörda vatten!

Fiske och äventyr i hjärtat av Hälsingland

Dags att fånga gammelgäddan?

Gör som många av våra Svenska och Europeiska gäster och boka en härlig och behaglig fiskevecka i ett av våra hus som ligger alldeles vid älven Ljusnans strand där några av våra vatten börjar med Kyrksjön och Orsjön.

Fisket i sjöarna är orörda och ni kommer inte att hitta många båtar på vattnen, en fiskemiljö som erbjuder möjligheter till att spinnfiska , trolla och även vertikalfiska.

Fisket erbjuder många möjligheter till god fångst av gädda där flera ligger kling 100cm och vår hittills största mäter 126cm. Vattnen erbjuder också bra fiske för abborre och gös. I vår närhet har vi även Flästasjön och Öjungen som erbjuder goda förutsättningar till en lyckad fiskevecka så alternativen finns. Köp fiskekort här!

Villa solsidan ligger i en bygd som även erbjuder många andra möjligheter till trevlig rekreation vilket även möjliggör att hela familjen kan följa med och kommer att ges möjlighet  till en trivsam och upplevelserik vecka. Se vad mer du kan uppleva i Hälsingland.

Båtar & Guide

Om ni bokar vår fiskeguide så tar han er ut till de hetaste platserna och visar er även fisketekniker och beten för gädda, abborre och gös.

Vi erbjuder våra 4st nya aluminiumbåtar som våra gäster verkligen lovordat. Båtarna  är 4,5 meter låg och 1,7 meter bred. Båtarna är utrustande med motor Zuzuki 20hp 4 takt, ecoload lowrance elite-5, electric engines motor guide R3 55IBS/12V, 10amp batteri, paddel och ankare.

Vi erbjuder våra 4st nya aluminiumbåtar som våra gäster verkligen lovordat. Båtarna  är 4,5 meter låg och 1,7 meter bred.

 Båtarna är utrustande med motor Zuzuki 20hp 4 takt, ecoload lowrance elite-5, electric engines motor guide R3 55IBS/12V, 10amp batteri, paddel och ankare.